Комплекти за безопасно гласуване пуснаха от Демократична България

 

Коалиция „Демократична България – Обединение“ продължава с оригинална и иновативна кампания в последната седмица до парламентарния вот, който ще се проведе тази неделя. След като на предишните местни избори демократите пуснаха подвижното „Демократично кафене“, този път великотърновските кандидати за народни представители раздават на гражданите в областта комплекти за сигурно демократично гласуване.

Те съдържат маска, чифт ръкавици,както и симпатичното послание към гражданите на областта: „Един глас за бъдещето на България с номер 11 и един демократичен избирател – ТИ, защото България може много повече“.

Освен тези комплекти, както и традиционните рекламни материали за всяка предизборна капания, от Демократична България пуснаха и специални дезинфектанти. Продуктът всъщност е гел за ръце с бактериално и вирусоцидно действие, който се предлага в търговската мрежа. Само че от коалицията са поставили надпис, че демократичното обединение елиминира мафията, премахва корупцията и запазва демокрацията.

„Такива комплекти за безопасно гласуване се раздават от нашите кандидати в цялата страна. Целта е да убедим хората, че на четвърти април трябва да преодолеят страха от пандемията, да сложат по една маска и ръкавици и да излязат за гласуват. Настоящото правителство е изхабено и лишено от всякакъв потенциал за добро управление на страната. Това не са само мои думи. Това е гласът на стотици хиляди граждани и българи. Институционалната пандемия трябва да приключи“, затова на четвърти април ни подкрепете с номер 11“, коментира инициативата водачът на листата в областта Калоян Янков.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!