Полицаи гониха в храстите шофьор на камион в 4,20 сутринта. Товарният автомобил бил нерегистриран

Служители на Районното управление на полицията в Полски Тръмбеш установиха нерегистриран товарен автомобил. В събота в 04,20 ч. на пътя Бяла – Плевен, в землището на с. Масларево, полицейски патрул е предприел проверка на спрян в крайпътна отбивка товарен автомобил «Марцедес». При появата на униформените водачът потеглил назад, навлязъл в пространство обрасло с храсти, спрял, слязъл от автомобила и побягнал.

В хода на извършената проверка е установено, че регистрационните табели на возилото са издадени за друго превозно средство. Установена е самоличността на собствениците. Работи са по установяване самоличността на водача. По случая е започнато досъдебно производство.

Нерегистриран автомобил установиха и павликенски полицаи. В петък следобед на пътя между селата Михалци и Мусина е извършена проверка на лек автомобил «Волво», управляван от 55-годишен мъж от с. Михалци. В хода на проверката е изяснено, че возилото е с прекратена регистрация и същото не е пререгистрано. По случая е започнато бързо производство.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!