Съпредседателят на ПП „Зелено движение“ Владислав Панев призова жителите на областта да гласуват с номер 11

0

 

„Убеден съм че жителите на Великотърновска област ще подкрепят кандидат-депутатската листа на Коалиция „Демократична България – Обединение“. А водачът адв. Калоян Янков има безспорни качества. Той е чудесен общински съветник и ще бъде много енергичен народен представител, който ще защитава интересите на хора от областта. Калоян е човек на разумното и смислено действие, а не на празните фрази и гръмките обещания“.

Това каза в Горна Оряховица Владислав Панев, който е съпредседател на ПП „Зелено движение“ – част от Коалиция „Демократична България“. Панев е предприемач, от 2006 г. управлява компания в областта на финансите и недвижимите имоти. Освен това е лицензиран инвестиционен консултант и професионален инвеститор. Има множество публикации на икономическа тематика в български и чуждестранни медии. Общински съветник в Столичния местен парламент и кандидат за народен представител, Владислав Панев прави много интересна предизборна кампания. Той обикаля цялата страна, пътувайки с влак, където провежда много срещи, а от всички гари прави видеа с местни хора, които споделят впечатления и разказват за проблемите на съответното населено място.

На гара Горна Оряховица Владислав Панев се срещна с десетки жители на Железничарския град с които коментира най-вече инфраструктурни и икономически акценти от програмата на Демократична България. С него бяха водачът на листата в областта адв. Калоян Янков и кандидатите Елена Чамуркова и Димитър Петрушев.

„Кампанията вече е в решителната си фаза. Нашата основа задача е да призовем симпатизантите да отидат в неделя до урните и да гласуват с номер 11. Вече всички добре знаят приоритетите ни и добре познават листата ни. Кандидатите ни са много стойностни хора и всеки жител на областта може да направи своя избор. Оптимист съм“, коментира водачът на листата Калоян Янков.

Колегата му Димитър Петрушев подчерта, че Горна Оряховица е основен разпределителен център на само за Северна България, но и за цялата страна. Той акцентира, че в следващия мандат потенциала на летището трябва да се разгърне максимално, тъй като освен за карго полети в миналото са се осъществявали и пътнически.

„Това, за което работим всички в листата е туризмът да не е еднодневен, да не идват туристите само да един ден да посетят „Царевец“ на път, или на връщане от морето, а да останат за няколко дни. Имаме разкошна природа, потенциал за културно-исторически туризъм и трябва да положим усилия той да се разгърне докрай“, коментира още Петрушев.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *