34-годишен рецидивист шофира нерегистриран автомобил в нарушение

Установен е водачът на нерегистриран товарен автомобил «Мерцедес», спрямо който на 27 март около 04,00 ч. беше предприета проверка на пътя Плевен- Бяла, в района на с. Масларево, но водачът е побягнал. От проведените действия по разследването е установено, че зад волана въпросната сутрин е бил 34-годишен мъж от Левски, известен на полицията и осъждан.

Изяснено е, че той е шофирал без необходимото свидетелство за управление на автомобила и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. Привлечен е, като обвиняем. С постановление на прокуратурата е задържан за 72 часа.

Нерегистрирани автомобили, установиха служители на полицейските управления в Свищов и Елена. Вчера в с. Българско Сливово е извършена проверка на лек автомобил „Рено“, управляван от 59-годишен мъж от с. Морава. В хода на проверката е изяснено, че поставени на возилото регистрационни табели са издадени за друго превозно средство.

Същия ден в Златарица е извършена проверка на лек автомобил „Рено“, управляван от 50-годишен местен жител. В хода на проверката е установено, че табелите са с изтекъл срок на валидност и возилото не е регистрирано по установения ред. По двата случая са започнати бързи производства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!