Шофьор без книжка заби ауди в стълб, докато бяга от полицията. Още двама неправоспособни водачи са засечени в региона

0

40-годишен неправоспособен водач опитал да осуети полицейска проверка се е блъснал в стълб. Вчера около 02,00 ч. в Павликени полицейски екип е предприел проверка на лек автомобил «Ауди», като подал светлинен и звуков сигнал. Водачът не изпълнил полицейското разпореждане и ускорил движението си в посока с. Върбовка.

В селото бил установен самокатастрофирал в стълб. Изяснено е, че зад волана е бил 40-годишен, неправоспособен от същото село, известен на полицията и осъждан. Той отказал да бъде тестван за употреба на алкохол. Срещу него е започнато бързо производство.

Друг шофьор без книжка с нерегистриран скутер установиха служители на полицейското управление в Горна Оряховица. Вчера следобед в с. Горски Долен Тръмбеш е извършена проверка на скутер, без поставени регистрационни табели, управляван от 37-годишен неправоспособен водач от същото село. Возилото не е регистрирано по установения ред. По случая е образувано бързо производство.

Неправоспособен  е катастрофирал с нерегистриран автомоби вчера сутринта в с. Нова Върбовка. Ударили са се два леки автомобили, пострадали няма. При обработване на произшествието е установено, че единият автомобил – «ВАЗ», управляван от неправоспособен 47-годишен мъж от с. Камен не е регистриран по установения ред. По случая е започнато досъдебно производство.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *