Проф. д-р Костадин Ангелов, водач на листата на ГЕРБ-СДС във Велико Търново: Важно е хората да бъдат спокойни и да гласуват. Изборите ще са справедливи

0

За огромно съжаление в България политиците жонглират с темата КОВИД, без изобщо да мислят за последствията, които нанасят върху обществото.

Един се заиграва със страховете на хората, друг с техните надежди, трети разколебава мнения на всепризнати световни експерти, а в крайна сметка всички тези хора преследват политически цели. Те не носят отговорност за думите си – хвърлят нещо в пространството и очакват то да стигне до избирателите.

Лъжите в този момент са жестоки, защото костват  здравето, живота, ако щете и възпитанието  на децата, които гледат. В крайна сметка никой няма да поеме отговорност за търсения политически дивидент.

Нека на четвърти април хората да бъдат спокойни, че сме взели всички мерки,  гласуването да бъде безопасен процес. Навсякъде ще бъдат предоставяни и допълнително индивидуални предпазни средства и дезинфектанти.

Гласуването е важно. Важно е хората да си сложат маските и да отидат да гласуват, за да знаят, че те са избрали хората, които ще влязат в Народното събрание и, че изборите са били справедливи.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *