Форумът „Национални дни на кариерата“ ще се проведе онлайн

0

20-ото издание на най-големия кариерен форум у нас „Национални дни на кариерата 2021“ започва виртуално с много нови възможности за търсещите и предлагащите стаж и работа.

Тазгодишният форум стартира с онлайн ден, който ще  бъде официално открит на 8 април в 11:00 ч и ще продължи до 17:00 часа на платформата Brazen Technologies (обявена за №1 в света за кариерни събития).

Десетки водещи фирми от разнообразни отрасли вече са заявили желанието си да намерят именно на 8 април своите бъдещи служители и стажанти. Участието за търсещи работа е безплатно и 100% безопасно в условията на пандемия. Необходимо е само устройство, свързано с интернет и предварителна регистрация.

 Безопасно и иновативно

Онлайн форумите, година след началото на пандемията, логично, трупат популярност, заради това че осигуряват 100% безопасни срещи с неограничено количество хора, при това без нужда от маски, дистанция и постоянно дезинфекциране. Това обаче е само едно от предимствата на онлайн събитията за търсене и предлагане на работа.

Повече подробности за програмата на форума, можете да откриете на www.national.careerdays.bg

20-ото юбилейно издание на „Национални дни на кариерата“ се организира от компанията за комплексни HR услуги – JobTiger.

Партньори на форума са Столична община, направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“- Иновативна София, Агенция по заетостта, Община Варна,  Община Велико Търново, Община Габрово, Община Свищов, Технически университет – Габрово,  Стопанска академия „Димитър А. Ценов“, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, Национална комисия за борба с трафика на хора, Областна администрация – Габрово и Областна администрация – Пловдив, Тракия Икономическа Зона.

Медийни партньори: BTV радио, Радио NJOY, JobTiger.tv, HRIndustry.bg, Аз мога тук и сега, Лидер.бг, Мениджър, ISIC –  Студентски и младежки идентификационни карти, Журнал за жената, 9academy, b2b Media, SKYlines, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург – България, IT STEP Acadeemy, Успелите, buljobs, SofiaJobs и my CV.

За повече информация :

Катрин Хрусанова katrin@jobtiger.bg +359 88 408 6003

Величка Такева velichka@jobtiger.bg +359 882 364 456

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *