Община Горна Оряховица и Клубът по спортен риболов канят децата на риболовен турнир

0

Община Горна Оряховица и Клуб по спортен риболов – гр. Горна Оряховица канят децата да вземат участие в детски риболовен турнир „Деца с въдица в ръка“. Надпреварата е част от спортния календар по повод избирането на Горна Оряховица за Европейски град на спорта – 2021 г.

Турнирът ще се проведе на 17 април (събота) на река Янтра в землището на гр. Долна Оряховица (под моста) по правилата на БФРС секция „Плувка деца“. Турнирът е еднодневен и е с времетраене 2 часа. Малките риболовци ще бъдат разположени в четири сектора от двете страни на реката като максималният брой състезатели е 20.

Изискване:

Състезатели могат да бъдат деца навършили 6 години и не по-големи от 18години. Всяко дете състезател ще бъде картотекирано като състезател в Клуб по спортен риболов – гр. Горна Оряховица. То трябва да има със себе си пълнолетен придружител, който по време на риболова може да му помага с разпъване на риболовните принадлежности, закачането на стръв, кепване на риба от водата и откачане.

Награди:

Всички секторни победители ще получат купа и медал. Всяко дете ще получи индивидуален подарък – медал и тениска от Община Горна Оряховица .

Записване:

Записване в темата или на телефон 0882959666 – Даниел Спасов. Участниците могат да се запишат и в риболовен магазин „При Милев“, който се намира на ул. „Цар Освободител“ № 48 (розовия блок до спирката на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“).

Програма на турнира:

Петък :16.04.2021г.

Тренировка ( не е задължнителна )

Събота :17.04.2021г.

9:00 ч. – жребий и настаняване по боксовете

9.30 ч. – 10:30 ч. – подготовка и настаняване

10.30 ч. – старт на състезанието

12.30 ч. – край на състезанието

13:00 ч. – обяд

14:00 ч. – награждаване

Турнирът ще се проведе при стриктно спазване на Заповедта на Министъра на здравеопзване във връзка с наложените противоепидемичните мерки срещу разпространението на ковид-19. Ще бъде спазена минимална физическа дистанция от 1,5м между състезателите.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *