Трудова злополука отне живота на млад мъж от Горна Оряховица

Workshop. Shallow DOF. Developed from RAW; retouched with special care and attention; Small amount of grain added for best final impression. 16 bit Adobe RGB color profile.

 

 

29-годишният Галин Реднаков е загинал при трудова злополука в Стражишко. Той е бил ударен  от ток, докато е извършвал ремонт в участък по жп линията Стражица- Славяново, път I. Мъжът е служител на горнооряховската фирма “Транселстрой” ЕООД, която е наета след обществена поръчка да извърши цялостен ремонт на този участък от НКЖИ. При извършване на ремонтните дейности, контактната мрежа е била изключена и заземена. Колеги на нелепо загиналия младеж недоумяват какво е причинило  случил смъртоносния инцидент, като предположенията са, че може да е прехвърчала искра от съседния път II.

Трагедията се разследва от вчера. Инспектори от ОД „Инспекция по труда” във Велико Търново отишли на мястото на инцидента. Младежът е бил с трудов договор и е бил обезпечен с всички предпазни средства, тепърва ще се изясняват обстоятелствата около настъпилата смърт. От Окръжната прокуратура са образували досъдебно производство.

Снимката е илюстративна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!