Дрогиран без книжка шофирал в село Камен

Неправоспособен водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на полицейското управление в Стражица. Снощи в с. Камен при обработване на катастрофа с материални щети с лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 32-годишен местен жител.

В хода на проверката е установено, че водачът неправоспособен и е седнал зад волана под въздействието на наркотични вещества. При проверка с техническо средство, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Той е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

Нерегистрирани автомобили установиха служители на Пътна полиция и РУ – Полски Тръмбеш. Вчера преди обед на пътя между с. Самоводене и В. Търново е извършена проверка на автомобил „Ленд ровър“, управляван от 40-годишен от В. Търново. В хода на проверката е установено, че регистрационните табели на возилото са издадени за друго превозно средство и същото не е регистрирано по установения ред.

Малко по-късно служители на РУ – П. Тръмбеш спрели за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 37-годишен мъж от с. Павел. В хода на проверката е изяснено, че автомобилът не е регистриран по установения ред. По двата случая са образувани бързи производства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!