Пламен Маринов ще изпълнява временно длъжността областен координатор на ПП „Републиканци за България“

0

 

 

Работна среща проведоха във Велико Търново представители на областната структура на ПП „Републиканци за България“ и председателят на партията Цветан Цветанов. На нея бяха обсъдени резултатите от парламентарните избор и настоящата политическа обстановка в страната.

По време на кампанията категорично стана ясно, че партия „Републиканци за България“ не е „патерица“ на ГЕРБ, както се опитват да внушават опонентите, единодушни бяха присъстващите на срещата. Партията, която бе създадена едва преди 6 месеца, е в готовност да се яви на предсрочен вот във всеки момент, коментираха по време на форума.

Партиите, които бяха избрани уж като алтернатива, реално помагат за завръщането на ГЕРБ, анализираха участниците в срещата. „В сегашния формат на Народното събрание определено остава усещането, че най-важното действие на парламента е увеличаването на депутатските  заплати“, коментира председателят на Републиканци за България.

По време на провелата се среща в старата столица, бе решено 37-годишният Пламен Маринов да изпълнява длъжността временен общински координатор на ПП „Републиканци за България“ за Велико Търново. Пламен Маринов е мениджър продажби в национален телеком. Философ и педагог по образование, в момента завършва магистратура по психология. Той познава отлично и проблемите на туристическия и ресторантьорския бранш в региона, тъй като има сериозен опит в управлението на собствен бизнес в сферата на ресторантьорството.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *