Томаш: „Надявам се всичко да се реши на терена, ще дадем всичко от себе си!”

0

Надявам се всичко да се реши на терена и без задкулисни решения, ние ще дадем всичко от себе си в името на „Етър”, заяви старши треньорът на „виолетовите” Александър Томаш преди възловия мач срещу „Славия”.

„Етър”, „Славия”, „Ботев” (Вр), „Ботев” (Пд) и „Монтана” са отборите, замесени в борбата за оцеляване. Не беше ли редно всички да играем по едно и също време в последния кръг от редовния сезон? Надявам се всичко да се реши на терена и без задкулисни решения! Имаме много проблеми, но сега не е време за оплакване. Трябва да излезем и да дадем максимума от себе си! Съперникът е мотивиран. Ние трябва да отговорим със сърце, агресия и воля.

Надявам се утре факторите, които ще решат изхода, да са концентрацията, физическата и психическата издръжливост. Пожелавам на съдиите да останат незабележими и да напуснат терена с чиста съвест”, коментира Александър Томаш.

„Добрата новина е, че властите позволиха да има фенове на трибуните. Призовавам всички, които обичат „Етър”, да дойдат и да ни подкрепят! Ние усещахме вашата любов, когато бяхте в подстъпите на стадиона. Сега имаме нужда от вас близо до терена. Нека бъдем едно цяло! Боляри, да защитим честта на града и отбора ни! Нека силата, волята и късметът бъдат с нас! Ще направим всичко в името на „Етър” и Велико Търново!”, сподели наставникът на „виолетовите”.

 

Леонардо Пипиньо е новият методист на ДЮШ на „Етър”

Аржентинецът Леонардо Пипиньо от днес официално е методист на детско-юношеската школа на „Етър”. „Лео ще направи план и методика, по която на първо време ще започнат да работят най-малките футболисти – набор 2008, 2009, 2010, 2011 и 2012 година. От лятото ще изготви план и методика и за всички останали отбори в школата и ще изпълнява функциите на главен методист. Той ще осъществява контрол върху треньорите, дали изпълняват това, което е създал, и ще коригира това, което не му харесва”, обяви директорът на ДЮШ на „Етър” Стефан Ангелов.

„Доволен съм, че съм тук и съм амбициран за здрава работа”, коментира на български език Леонардо Пипиньо, който от няколко месеца вече е във Велико Търново.

Той е роден в Аржентина, играл е като вратар, но от дълги години работи в Панама, където е водил отбори от Първа дивизия и е бил главен треньор на националните отбори на Панама до 19 и до 23 години.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *