Значително подобрена, иновативна технология за климатични системи на автомобили притежава автоцентър „Арис”

Значително подобрена, иновативна технология за климатични системи на автомобили притежава вече автоцентър „Арис”. Центърът, който спечели доверието на стотици клиенти от Велико Търново и цялата област с високото ниво на обслужване и модерно оборудване, направи поредна крачка за усъвършенстване на предлаганите услуги.

От няколко дена обектът разполага с AIR – NEX – последен модел машини за зареждане на климатични системи на автомобили. Оборудването позволява ефективно и успешно обслужване на автомобилите, автоматично зареждане на климатиците без допълнителна намеса, източване на фреона и почистване на климатичните системи с вакуум, обяснява собственикът на автоцентър „Арис” Галин Борисов. Особено важно е, че с AIR – NEX може да бъде направена диагностика на системата и да бъде установено дали има течове по нея, посочва Борисов.

С машината се позволява и автоматичното впръскване на допълнително масло за фреона, което обогатява системата.

За да борави с машината, Галин Борисов е преминал през специално обучение и е един от малцината в цялата област с документ за правоспособност, издаден от Българска браншова камара – машиностроене.Сертификатът му дава право за извършване на дейности по възстановяване на флуоросъдържащи парникови газове от климатично оборудване на моторни превозни средства.

 

Основна част от услугите на автоцентър „Арис”  са: смяна на гуми, компютърна диагностика, иновативна технология за водородно почистване на двигатели, смяна масла и филтри, ремонт, окачване и спирачна система, смяна на съединител, смяна на ангренажни комплекти, хотел за гуми, автомивка с мощни водоструйки, маркови машини за почистване и др.

Центърът разполага със своя платформа за превозване на автомобили, които не са на собствен ход. Услугата е безплатна за територията на Велико Търново.

В автоцентъра, който  доби голяма популярност с европейското ниво на обслужване, се правят  и различни видове застраховки.

Автоцентър „Арис” се намира на ул. „Иван Хаджидимитров” 11 – на отбивка от новия четирилентов път – между „Зона В” и кв. „Бузлуджа”, над гастанцията.

Контакти:

тел. 0878905356  тел.0883414030

facebook Автоцентър Арис

Е-мейл: arisautocenter@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!