Значително подобрена, иновативна технология за климатични системи на автомобили притежава автоцентър „Арис”

0

Значително подобрена, иновативна технология за климатични системи на автомобили притежава вече автоцентър „Арис”. Центърът, който спечели доверието на стотици клиенти от Велико Търново и цялата област с високото ниво на обслужване и модерно оборудване, направи поредна крачка за усъвършенстване на предлаганите услуги.

От няколко дена обектът разполага с AIR – NEX – последен модел машини за зареждане на климатични системи на автомобили. Оборудването позволява ефективно и успешно обслужване на автомобилите, автоматично зареждане на климатиците без допълнителна намеса, източване на фреона и почистване на климатичните системи с вакуум, обяснява собственикът на автоцентър „Арис” Галин Борисов. Особено важно е, че с AIR – NEX може да бъде направена диагностика на системата и да бъде установено дали има течове по нея, посочва Борисов.

С машината се позволява и автоматичното впръскване на допълнително масло за фреона, което обогатява системата.

За да борави с машината, Галин Борисов е преминал през специално обучение и е един от малцината в цялата област с документ за правоспособност, издаден от Българска браншова камара – машиностроене.Сертификатът му дава право за извършване на дейности по възстановяване на флуоросъдържащи парникови газове от климатично оборудване на моторни превозни средства.

 

Основна част от услугите на автоцентър „Арис”  са: смяна на гуми, компютърна диагностика, иновативна технология за водородно почистване на двигатели, смяна масла и филтри, ремонт, окачване и спирачна система, смяна на съединител, смяна на ангренажни комплекти, хотел за гуми, автомивка с мощни водоструйки, маркови машини за почистване и др.

Центърът разполага със своя платформа за превозване на автомобили, които не са на собствен ход. Услугата е безплатна за територията на Велико Търново.

В автоцентъра, който  доби голяма популярност с европейското ниво на обслужване, се правят  и различни видове застраховки.

Автоцентър „Арис” се намира на ул. „Иван Хаджидимитров” 11 – на отбивка от новия четирилентов път – между „Зона В” и кв. „Бузлуджа”, над гастанцията.

Контакти:

тел. 0878905356  тел.0883414030

facebook Автоцентър Арис

Е-мейл: arisautocenter@gmail.com

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *