Четирима пияни шофьори и един дрогиран са установени от полицията през почивните дни

0

 

Четирима  водачи, употребили алкохол, са установени от служители на полицейските управления в Елена и Павликени. Вчера сутринта в Златарица е извършена проверка на лек автомобил „Шкода“, управляван от 54-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,73 промила. Той е отказал кръвна проба за химичен анализ.

Тази нощ в 02,40 ч. отново в Златрица е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 24-годишна от същия град. При проверка за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,27 промила. Водачката е отказала кръвна проба. По двата случая са започанти бързи производства.

Други двама пияни шофьори са заксечени от служители на РУ – Павликени и Елена. В петък в Бяла черква е извършена проверка на лек автомобил «Рено», управляван от 59-годишен мъж от Павликени. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,72 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР.

В събота в 03,10 ч. в Елена е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 26-годишен от с. Константин. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,67 промила. Той също е отказал кръвна проба. Срещу двамата са започнати бързи производства.

 

 

 

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция. Снощи в 22,50 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген», управляван от 19-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на кокаин и амфетамин. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *