Градски ученически парламент с нов председател

0

 

 

Градски ученически парламент ще се води от Ива Събкова. Досегашният председател Йоана Якова тази седмица мина по червения килим за своя абитуриентски бал.

„Макар половината ми мандат да мина под знака на КОВИД-19, ние успяхме да направим много акции. Много се гордея, че успяхме да направим множество срещи с известни личности. Поне за това ни помогна пандамията. Желая много успехи на Ива. Тази година ученическия парламент навършва 20 години и това е повод за гордост, защото сме едни от най-старите младежки организации в страната.“ – каза Йоана.

Ива Събкова е на 16 години от град Свищов. Решава да продължи образованието си в ПЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ в паралелка с усилено изучаване на английски и немски език. Занимава се активно с младежка дейност от близо 5 години. Тя е запалена по спорта, като в момента набляга на фитнеса. Младото момиче обича да чете книги за самоусъвършенстване, а нейната страст е да помага на хората около нея и да ги мотивира. На провелото се събрание тя си избра екип, който да й помага. В него влизат Теодора Владинска и Магдалена Василева.

„Много съм мотивирана да правим акции на живо. Важно е да излезем по-бързо от загриженото ни ежедневие. Имам идеи и вярвам, че заедно ще направим интересни и разнообразни неща. Подготвяме нови големи проекти, които ще съобщим съвсем скоро. За мен да си част от Градски ученически парламент е голяма чест и отговорност“, сподели Ива.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *