Един пиян и двама дрогирани шофьори са установени от полицията в региона

0

Водач, употребил алкохол, установиха служители на Пътна полиция. Снощи в 22,45 ч. във Велико Търново е извършена проверка на лек автомобил „Тойота“, управляван от 65-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,22 промила.

Той е отказал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Двама водачи, употребили наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция и РУ – Горна Оряховица. Снощи в 22,40 ч в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Рено», управляван от 40-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на амфетамин. Той е дал кръвна проба. По случая е образувана преписка.

Същия ден в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 38-годишен мъж от В. Търново. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на амфетамин. Той е дал кървна проба за химичен анализ. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *