Областният управител проведе опознавателна среща с кмета на Община Велико Търново

????????????????????????????????????

 

Областният управител Георги Гугучков проведе опознавателна среща с кмета на Община Велико Търново Даниел Панов. По време на разговора бе коментирана организацията на изборите, проведени на 4 април, както и подготовката на предстоящите избори.

Областният управител каза, че основен приоритет в неговата работа е осигуряване провеждането на честни и прозрачни избори. Той сподели, че към момента е създадена много добра организация, проведени са срещи с всички структури, които отговарят за организацията на изборите. Според областния управител, Община Велико Търново, както и всички останали общини на територията на областта работят с администрацията в много добра координация.

Кметът сподели, че винаги е работил много добре с Областна администрация Велико Търново и смята да продължи и занапред добрата комуникация.
По време на срещата се обсъдиха и въпроси от текущ характер, както и организацията и провеждането на предстоящи мероприятия на територията на общината.

На разговора присъстваха и заместник областните управители Габриела Шилкова и Станислав Николов, както и заместник-кметът на общината Снежана Данева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!