Листата на ГЕРБ – СДС запазва водача си, двама председатели на Общински съвети са под номер две и номер три

 

 

Бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов отново ще води кандидат-депутатската листа на коалиция ГЕРБ-СДС, стана ясно при регистрацията й по-рано днес.

Веднага след него е председателят на местния парламент в болярския град Венцислав Спирдонов, а номер три отново е за издателя Димитър Николов, който бе избран за депутат в 45 парламент, а преди това бе председател на Общинския съвет в Горна Оряховица. Николов е от гражданската квота и представлява СДС в коалицията, чиято амбиция е да остане първа политическа сила в региона. Сред кандидатите отново са предишният областен управител проф. Любомира Попова, Росица Димитрова, която е директор на „Социални дейности“ в кметството, както и изтъкнатия футболен деятел и бивш състезател Бончо Генчев. Изненадващо, бившата народна представителка от 44 парламент Станислава Стоянова също е в листата, въпреки че за вота от 4-ти април тя не беше сред кандидатите. Листата на коалицията е пълна с 16 кандидати.

Очаква се председателят на местния парламент във Велико Търново Венцислав Спирдонов да е в отпуск по време на кампанията и затова заседанието в края  на този месец ще води един от неговите заместници. По всяка вероятност това ще е Росен Иванов от групата на ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!