Областният управител се срещна с кметовете на Горна Оряховица и Лясковец

0

Областният управител Георги Гугучков продължи с опознавателните срещи с кметовете на общини. Заедно със заместник областните управители Габриела Шилкова и Станислав Николов той разговаря с кмета на Горна Оряховица Добромир Добрев и кмета на Лясковец Ивелина Гецова.

По време на срещите бе коментирана организацията на изборите, проведени на 4 април, както и подготовката на предстоящите избори.

Областният управител каза, че основен приоритет в неговата работа е осигуряване провеждането на честни и прозрачни избори. Той сподели, че няма причина това да не се случи, въпреки епидемиологичната обстановка.

Ваксинационната кампания и в двете общини върви много добре, като в Лясковец ще се организират и мобилни екипи за имунизиране на самотно живеещи хора и на населението в отдалечените села.
Друг въпрос на който бе обърнато внимание по време на срещите бе организацията и провеждането на кампанията по преброяване на населението. Според кметовете набирането на преброители и контрольори е добре организирано и кампанията ще се проведе без проблеми.

На разговорите присъстваха и секретарите на общините, заместник кметове и председатели на общински съвети.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *