Община Велико Търново представя FairDeal – платформата за дигитален маркетинг на занаятчийски изделия и продукти

0

 

Община Велико Търново кани занаятчии, земеделски производители и всички заинтересовани лица на среща, на която да получим вашата обратна връзка за FairDeal – първата платформа за дигитален маркетинг на занаятчийски  и селскостопански продукти. Целта е всички, които имат интерес, да бъдат допълнително запознати с функционалностите на платформата и реална работа с дигиталните магазини.

Представянето ще се състои на 11 юни /петък/ от 17,30 ч. в Голяма зала на Общината при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

В детайли ще бъдат демонстрирани работата на платформата, функционалностите и възможностите, които тя предоставя.

Екипът на проекта ще предостави точна информация и обективни факти, на фона на появилите се спекулации в публичното пространство, касаещи софтуерната мрежа.

Срещата е част от мерките за устойчивост на проекта, по който е създадена софтуерната мрежа FairDeal.

Платформата е нова и напълно безплатна възможност за всеки от вас ако сте производител на сувенири, ръкоделия, бижута, кулинарни продукти, земеделски продукти и други. Можете да се регистрирате и ползвате мрежата, създавайки свои електронни магазини, напълно безплатно на адрес www.fairdeal.bg

Иновативната система от дигитални магазини е създадена по проект на Община Велико Търново. Платформата е достъпна от всяка точка на света и осигурява директна връзка между производители/занаятчии и клиенти. FairDeal е интегрирана с доказани търговски портали.

Инициатор и водеща организация в проекта е Община Велико Търново. Партньори са Асоциация „Диманш“ (Румъния) (DA), Двустранна Българо-Румънска Търговска Камара (България) (BCCBR) и Национален театър „Марин Сореску“ – Крайова (Румъния).

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *