С достойнство и доблест Бончо Генчев се оттегля от надпреварата за Народното събрание

 

легенда Бончо Генчев се оттегля от надпреварата на 46-о Народно събрание. С доблест той сам обяви това с видеообръщение. Мъжки Бончо заявява, че въпреки това продължава да подкрепя активно своите колеги в листата на Коалиция ГЕРБ-СДС за Велико Търново и областта, че ще работи и в кампанията, и след нея.
„Моето голямо желание да съм част от кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС за съжаление няма да може да се осъществи. Аз съм гражданин на Велико Търново, България и Европа. За съжаление, гражданството ми и във Великобритания се оказва пречка пред моето кандидатиране. За първи път влизам в политиката, всеки прави грешки. Оставам в отбора на ГЕРБ-СДС, макар и не като кандидат за народен представител. Защото футболът ме е научил да печеля битки и да бъда верен на тима“, споделя с достойнство Бончо Генчев.
Приносът на Бончо Генчев във формулирането на политиките по спорт в подготовката ни е голям. Сърдечно му благодарим за непрекъснатите усилия, които той полага за развитието на Велико Търново и областта. Бончо Генчев остава в отбора на победителите като истински шампион, посочват колегите му в листата на ГЕРБ-СДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!