ГЕРБ-СДС кани гражданите на приемна в Горна Оряховица

0

Разчитаме на всеки един от вас. Искаме хората да продължат да живеят спокойни и свободни. На всички проблеми, които са ни поставени сме дали решение в програмата си, която е над 120 страници. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов по време на откриването на приемна на коалицията в Горна Оряховица. Символичен домакин на събитието бе кандидатът за народен представител Димитър Николов, а сред официалните гости бяха областните лидери на ГЕРБ Даниел Панов и на СДС Мирослав Трифонов, кметът на Горна Оряховица Добромир Добрев, кандидатите за народни представители от листата с номер 5 Любомира Попова и Росица Димитрова.

„За мен е привилегия и огромна отговорност отново да бъда в един екип със силни и доказани личности. Свободни хора. Лидери в професиите си. Научен съм и съм свикнал да нося отговорност. Сега, близо 2 месеца след кампанията за 45-то Народно събрание се чувствам още по-мотивиран, защото България се нуждае повече от всякога от спокойствие, сигурност и стабилност. Всички виждате, че властта в момента се упражнява с насаждането на разделение, страх, реваншизъм и откровено репресивни мерки“, каза по време на откриването Димитър Николов, който е трети в листата на ГЕРБ-СДС. По думите му не бива да позволяваме реабилитация на комунизма и отклоняване от европейския път на развитие на България. „Лично аз вярвам, че обществото ни се нуждае от политическа зрялост, от лидери, които не чертаят разделителни черти помежду си, които градят мостове, а не дувари. Горд съмс доброволците в екипа ни, защото не се срамуват да застанат до нас. Това са млади хора, в чиято почтеност и мотивация вярвам. Ако по някакъв начин съм ви докоснал, подкрепете ни с №5 в бюлетината, защото на 11 юли овладяваме хаоса, слагаме ред и си връщаме държавата“, допълни народният представител от 45-то Народно събрание Димитър Николов.

„Труден, но верен път извървяхме от 1990 г. насам. Доказаха го годините. На 11 юли нямаме право да не успеем. Нямаме право да позволим на реваншизма, който се надига, да промени пътя на България. Защото този път е важен за нас и за децата ни. Само за 1 месец, откакто в България няма нормална власт, виждате как другарите се развъртяха със сърпа и чука. Насаждат страха, с който са свикнали да работят. Не бива да допускаме това. Радвам се, че листата във Велико Търново е толкова силна“ каза областният лидер на СДС Мирослав Трифонов. Той предупреди, че ако няма убедителна победа на ГЕРБ-СДС случващото се сега ще бъде мултиплицирано и държавата ни ще се върне 30 години назад.

Чака ни тежък месец и кампания с фалшиви новини, много омраза и противоречия, предупреди кметът на Горна Оряховица Добромир Добрев. Той обаче подчерта, че по този път коалицията вече е минавала заедно и сега е още по сплотена. „През последните два избора показахме, че партньорството със СДС се увенчава с успех. Вярваме, че ще покажем за трети път силата си заедно. Само сплотяването ще ни води по правилния път“, допълни Добромир Добрев.

Приемната в Горна Оряховица се намира на ул. „Вичо Грънчаров“ и ще е отворена всеки ден от 9 ч. до 18 ч. На място всеки, който се интересува от бъдещето на страната, може да сподели вижданията си, да се запознае в детайли с политическата програма на коалицията, да задава въпроси.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *