„Пътуващ магичен театър“ гостува в малките населени места на Община Велико Търново

0

 

      

Илюзионен магичен спектакъл за малки и големи ще гостува през лятото в малките населени места на Община Велико Търново.

Проектът „Пътуващ магичен театър“ е част от Културен календар 2021 на Община Велико Търново и се реализира от  Джи Ем Джи шоу груп ЕООД с подкрепата на метни читалища. Основната му цел е да обогати и улесни достъпа на жителите от по-малките и отдалечени селища до качествени професионални културни събития, което е приоритет залегнал в Стратегията за развитие на културата на Община Велико Търново.

От 21 юни до 27 август Пътуващият магичен театър ще премине през селата Балван, Ветринци, Миндя, Къпиново, Церова кория, Пчелище, Велчево, Присово, Шемшево, Леденик, Хотница и Вонеща вода. В спектаклите илюзиониста Фикси ще бъдат представени номера от всички магични жанрове. Редом с класическите фокуси, манипулации и илюзии публиката ще се наслади и на четене на мисли от разстояние и много други интересни чудесии. Настроение и много емоции ще предизвика включването в представленията на зрители от публиката.

Неотменна част от екзотиката на представленията ще е участието на много и различни животни в номерата – гълъби, зайци и др., които ще се появяват, изчезват или трансформират с помощта на множество апарати, специално конструирани за тях.

Пътуващият магичен театър тръгва от с. Балван и на 25 юни ще гостува в с. Ветренци.

Спектаклите ще са с вход свободен, а при повеждането им ще бъдат спазвани всички противоепидемични мерки.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *