Стефан Стоев е новият дебют на музикалната клубна сцена

0

 

 

Нов великотърновски талант ще направи своя дебют на родната клубна сцена. Изпълнителят Стефан Стоев е сред най-новите попълнения в екипа на популярния музикант от старата столица Петко Савов. Първите клубни изяви на младия Стоев ще се случат в началото на юли.

Участията ще бъдат в две последователни вечери на 2-ри и 3-ти юли, в един от култовите лайв клубове, в старата столица. Стефан ще излезе на сцената заедно с певицата Петя Маринова, която също ще направи своя дебют и с която се очертава да се превърнат в любим на публиката музикален тандем. Изпълнителите ще пеят под съпровода и аранжиментите на Савов.

Стефан Стоев е родом от Горна Оряховица, но отдавна живее и работи във Велико Търново. Изпълнителят е възпитаник на Националната Музикална Академия „Панчо Владигеров“ в София. Носител е на много награди от наши и международни музикални конкурси и фестивали.

По-широка популярност добива с участието си в „Гласът на България“ през 2014 година. В момента Стефан се изявява като пеещ артист в състава на МДТ „Константин Кисимов“, където участва в различни опери, оперети, мюзикъли и класически концерти. Признава, обаче че неговата голяма любов е поп и джаз изкуството и иска да се развива като универсален певец.

Савов споделя, че Стефан е изключително талантлив и гласовит изпълнител, зареден с много любов към музиката и желание за работа, и със сигурност ще бъде сред редовно гостуващите певци в нощните клубове. Вероятно е да стане част и от следващото клубно турне.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *