За празника на МВР наградиха спасител – водолаз от Велико Търново

0

 

Младши експерт Петър Костадинов  – командир на екип (водолаз) в сектор „Специализирани оперативни дейности” към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Велико Търново днес беше отличен по случай празника на Министерството на вътрешните работи. Церемонията се проведе в София, където служебният министър Бойко Рашков отличи служители на министерството за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения.

Петър Костадинов е отличен за това, че участва в спасителна акция през март тази година и спасява живота на две момчета, попаднали в ледените води на реката край Къпиновския манастир. Той е на 28 г. и работи в системата на МВР от 8 години.

Всеки служител на вътрешното министерство е непрекъснато на работа, за него няма почивни и празнични дни, в трудното ежедневие се сблъсква с различни препятствия, включително и недооценка на неговата работа, каза в приветствието си министърът. Той изрази увереност, че независимо от всички спънки, служителите ще продължат да изпълняват с чест и отговорност своите задължения и ще работят в името на хората и техните интереси.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *