Димитър Николов: България заслужава национално отговорно поведение

0

В края сме на една кампания, в която заложихме на директни срещи с хората, коментирахме реални проблеми и поемаме реални ангажименти, които можем да изпълним. Не намирам за нормално гражданите да се информират за кандидатите и участниците в  настоящите процеси от плакати, билбордове и социални мрежи.

Научен съм и съм свикнал да нося отговорност.  Хората са изтощени от политическо говорене и празнословие. България повече от всякога се нуждае от спокойствие,  сигурност и стабилност. Свидетели сме, че властта към момента се упражнява със страх, разделение, реваншизъм и откровени репресии.  Полезните политики за гражданите и обществото може да се състоят само с честен диалог, приемственост, градивност и надграждане.

Държавата не може и не бива да бъде заложник на личен и политически егоцентризъм. Работодателите очакват от нас сигурност, предвидимост и хоризонт. България заслужава работещ Парламент и национално отговорно правителство. Противното означава заплаха за демокрацията, реабилитация на комунизма и тласкане на държавата към авторитарно управление.

На 11 юли с №5 в бюлетината овладяваме хаоса, слагаме ред и се връщаме към нормалността в държавата.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *