Певицата Стелияна Христова празнува рожден ден

0

Днес рожден ден празнува победителката от първият сезон на „Гласът на България“ – певицата Стелияна Христова! Популярната изпълнителка ще празнува в най-новият великотърновски пиано бар, където ще има участие, и ще пее за всички свои приятели и почитатели.

Гласовитата изпълнителка очевидно продължава с активна концертна дейност, но и с академичното си образование. Стелияна вече се дипломира като магистър по „Ръководство и мениджмънт на музикални състави“ и от близо две години има собствена музикална школа за певци. Тя носи името „Вокално студио Гласове“, а младите певци вече натрупаха солиден брой призови места и награди от музикални конкурси и фестивали в Европа.

Тази година изпълнителката има и още един повод да празнува. През есента, Стелияна ще отбележи 10 години от дебюта си на голямата сцена. През 2011 година певицата спечели титлата „Гласът на България“ и определя именно този момент за старт на професионалната си кариера. Годишнината певицата ще отбележи със самостоятелен концерт във Велико Търново.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *