Младежкият дом във Велико Търново обявява прием на деца, желаещи да свирят на класически музикални инструменти

0
Младежкият дом във Велико Търново и Музикалната школа обявяват прием за новата учебна 2021/2022 година на деца, желаещи да свирят на класически музикални инструменти: пиано, цигулка, виола, виолончело, флейта, китара, електрическа китара, бас китара, акордеон, синтезатор, кларинет, саксофон, солфеж и подготвителен клас солфеж.
Музикалната школата при Младежки дом – Велико Търново е специализирана форма на обучение, в която децата могат да получат много добро музикално образование. Тя формира и утвърждава естетически вкус и критерии у децата, които се занимават с музика, защото всички преподаватели са доказали се в своята област професионалисти.
Обучението на децата се извършва по норматив и график в удобно за ученика време, съобразен с Правилника за вътрешния ред на Младежки дом – Велико Търново. Учебните часове по инструмент са индивидуални, а часовете по солфеж са в групова форма на обучение.
Предлагат се разнообразни програми за всички възрасти. Обучаващите се в Музикалната школа имат възможност да се изявяват в многобройните концерти, конкурси и различни публични изяви, организирани на национално, регионално и общинско равнище.
Учебната година се открива на 1 септември 2021 г.
Информация и записване:
Младежки дом – Велико Търново; стая 205
ул. „Христо Ботев” №15 А
тел. 062 / 625 943

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *