Скандалният запис на чат със студентка на Момчил Иванов се оказва манипулация

0

Записът на чат на номинирания за правосъден министър от ИТН и депутат от Велико Търново Момчил Иванов, в който се твърди, че той се е държал фриволно със студентка, е манипулация. Това твърди момичето, което фигурира в разговора.

Припомняме, че режисьорът и фотограф Виктор Димчев публикува скрийншот, в който се твърдеше, че Иванов се е държал фриволно със студентка от Великотърновския университет. Няколко часа по-късно след публикуването на чата, пред медии момичето опровергава информацията. Пълен запис на разговора публикува сайтът actualno.com.

„Преди няколко години следвах бизнес администрация във Великотърновския университет. Учех дистанционно, а изпитите бяха присъствени. По това време Момчил Иванов беше асистент и като такъв той ни пазеше да не преписваме. Тогава го видях за първи път“, разказва тя.  По думите й в нито един момент от следването си не е имала лични отношения или контакти с Иванов. От него не е зависело нищо по отношение на оценяването на студентите. Предметът по право беше труден, преподавателите доста сериозни, включително и той. Имаше чувство за хумор и сме си говорили общи неща, но аз и моите колеги никога не сме имали оплаквания от поведението или отношението на Иванов”, заявява бившата студентка.  момичето. По отношение на чат разговора, който беше разпространен в интернет пространството, тя отхвърля да има нещо общо.

„Това, което видях, като публикация във фейсбук, не отговаря на истината. По това време аз нямах дори месинджър и никога не съм си писала подобни неща с Момчил Иванов. Започнах да го познавам малко по-добре, след като завърших и го потърсих за адвокатски услуги, но и тогава, никога не съм си позволявала да си пиша, както и той на мен, подобни приказки“, добавя тя. Жената разказва още, че преди време профилът й във Фейсбук е бил откраднат и категорично по нейни думи чат разговорът е скалъпен с цел да се компрометира името на Иванов, който е кандидат за министър на правосъдието от ИТН. В момента момичето работи като служител в държавната администрация, семейна е има дете. Тя добави, че има само добри впечатления от Момчил Иванов и е изключителен професионалист

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *