„Етър” пусна онлайн билети за мача с „Янтра”

0
 

ЕТЪР в партньорство с URBO отново пуска в продажба онлайн билети за домакинските мачове на отбора от настоящото футболно първенство. Предстои интригуващо местно дерби срещу “Янтра” (Габрово), двубоят е в събота с начален час 20.00 часа.

Можете да закупите електронен билет на цена от 6 лв., а за ученици до 18 години и пенсионери – по 4 лв. Те са за феновете, които са далеко от любимия стадион, но искат да помогнат, както и за тези, които искат да спестят време и да не се редят на касите.

Билетите можете да купувате тук: https://etarvt.bg/bileti/

Влизането с електронните билети ще става само през входа до шампиони (западния) от 19.00 до 20.00 часа.

Подкрепете “виолетовите” в изключително важния им мач с “Янтра”!

“ЕТЪР” – ТОВА СИ ТИ!

Феновете на “Етър” ще се радват отново на фензона преди и след мача. Тя започва от 15:00 часа и ще продължи и след срещата до 23:00 ч.

Привържениците на отбора ще могат да се съберат в зоната около фен магазина и да се забавляват с музика, храна и напитки до началото на футболния мач. Разбира се, в зоната всеки ще може да се наслади и на Шампионско пиво! Новият съвместен продукт между “Етър” и пивоварна “Бритос” бе създаден за радост на феновете и подкрепа на клуба. Във фен зоната отново ще звучи и новата песен, която феновете записаха в подкрепа на своя отбор.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *