Ваксинации и по време на Миндя рок фест през уикенда!

0

 

Тринадесетото издание на Миндя рок фест ще се проведе този уикенд в селцето и в него ще участват девет групи. Според организатора на проявата – политологът проф. Евгений Дайнов са взети всички нужни противоепидемични мерки, както за музикантите, така и за публиката. Община Велико Търново, която подкрепя проявата, е осигурила нужните дезинфектанти, а сцената ще е традиционно на открито в центъра на Миндя.

Иновативен момент е, че по време на концертите при смяна на групите, ще се даде възможност на всички желаещи да пи поставят ваксина в нарочно разкрит пункт. Освен това са създадени условия за два палаткови лагера, както и лагер за карани и кемпери. Съпътстващи събития за фестивала ще са уърк шоп в събота с Николай Табаков и изложба от пластики и картини на Станимир Габров.

Намеренията на организаторите са по време на концертите между смяната на групите да се даде възможност на желаещи да се ваксинират в разкрит ваксинационен център. Създадени са условия за два палаткови и един лагер за каравани и кемпери. Уърк шоп в събота с Николай Табаков и изложба с пластики и картини на Станимир Габров ще са съпътстващите Миндя рок фестивала събития.

Миналата година фестивалът се проведе онлайн.

 

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *