Малките болярчета, родени 2013 г. и 2014 г. спечелиха безапелационно ежегодния футболен турнир на ДФК „Шампион“

0

 

Футболистите на Великотърновския СК „Болярчета“, родени през 2013 г. и 2014 г. спечелиха убедително и само с победи ежегодният футболен турнир на ДФК „Шампион“, съобщи треньорът им Николай Колев.

При набор 2014 г. спортистите бяха разпределени в шест отбора на принципа „всеки срещу всеки“, а талантливите търновчета отстраниха съперниците си от ФК „Кърджали“ с 6:2, ОФК „Сливен“ с 8:2, първият отбор на ДФК „Шампион Стара Загора“ с 4:2 и съответно втория домакински отбор от Стара Загора с 10: 2.

За най-добър играч на турнира бе избран Калин Георгиев, като треньорът им е категоричен, че всички състезатели от старата столица са заслужавали награди. Съотборниците им набор 2013 г. записаха пет победи на сметката си от пет срещи. Те победиха ДФК „Шампион Стара Загора“ с 14:0, „Филиповци Казанлък“ с 13:0, „Бургас спорт“ с  3:0, първият отбор на домакините от ДФК „Стара Загора“ с 7:2 и на финала – отново футболистите от Бургас с 4:2. За най-добър вратар бе определен Даниел Тонков, а за голмайстор – Преслав Тонков.

„Благодаря на домакините от ДФК „Шампион“ за хубавия турнир и добрата организация и благодаря на родителите за подкрепата и че ми дават възможност да работя с тези прекрасни деца“, коментира треньорът Николай Колев.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *