февруари 23, 2024

За бой и стрелба в кв. „Пишмана“ алармират социалните мрежи

0

 

 

За екшън, най-вероятно от битов характер, предупреждават търновци в социалната мрежа. В една от най-големите Фейсбук групи – „Ж. к. Бузлуджа /Пишмана/ , потребител се е възмутил от безредици през блок№ 10. Ето какво написа Иво Серов:

 

 

„Бой и стрелба пред блок 10 Д! Три патрулки не могат да озаптят развилнялата се домоуправителка и нейната компания! Причината, според нея е, че никой няма право да минава по тротоара пред незаконно изградената от нея беседка и да и пречи да пие!

Шоуто продължава!“.

 

По информация на други живеещи в квартала, на място е пристигнала и линейка.

 

Редактор на болярски новини се свърза с очевидци на скандала, ето разказа им, който най-вероятно утре ще намери място в полицейската сводка на МВР. Изводът обаче е много тъжен – хората са изнервени и нетолерантни до крайна степен, затова и най-малкия повод е причина за скандал, побоища и дразги. Тъжно и страшно е…

 

„До колкото чух от крясъците, а аз живея в отсрещния блок – някакъв човек с куче минал по тротоара пред една беседка пред блок 10 „Д“. Там се събират редовно и се напиват както хора от входа, така и други. Та стана спречкване, а домоуправителката крещеше, че не можело кучето да минава по тротоара, защото им пречи. И започнаха псувни обиди, налетяха на бой, дойде патрулка, не можа да ги озапти тия от беседката, те вече бяха пияни. Стреляха във въздуха май полицаите -не съм сигурен и веднага дойдоха още три патрулки. Преди малко имаше и линейка. Още се разправят. Целия проблем е от незаконната беседка в която се напиват и редовно идва полиция. Миналата година счупиха стъкло на кола- пак полиция линейка. В двата блока живеят сигурно 200 семейства и няма мира от 10 човека. Дано този ужас спре“, коментираха нашите източници….

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *