септември 25, 2021

Децата на СК „Болярчета“, родени през 2013 г., спечелиха убедително футболния турнир „София къп“

 

 

Талантливите търновски футболисти от СК „Болярчета“ набор 2013 г. спечелиха категорично един от най-престижните турнири „София къп“. Децата изиграха пет срещи, които спечелиха категорично.

Общо 12 отбори от цялата страна бяха разпределени в 4 групи по 3 отбора, информира треньорът на болярчетата Николай Колев.

„В нашата група победихме „Царско село“ с 13:1, първият отбор на „Национал“ с  3:1, след това се класирахме на четвърт финал с „Левски Сф“ с 5:0. На полуфинал играхме срещу втория отбор на „Национал“ и победихме с 7:0, а на финал отново срещнахме първият отбор на „Национал“ и победихме с 2:1.

За най-добър вратар беше награден Даниел Тонков, а за най-полезен играч Мартин Савчев. Абсолютно всяко едно дете от децата заслужаваше да спечели индивидуална награда, защото нямаше по-добри от тях. През цялото време играха без смяна, тъй като бяха точно 7 и нямаше човек, треньор, родител, организатор или съдия, който да не отбеляза, че нашите деца са уникални, технични, издръжливи и истински футболисти и че играят като истински отбор. Това е най-важната оценка за нас като треньори и стимул клубът ни да се развива и достига нови висоти. Благодаря на родителите за подкрепата, доверието и възможността да тренирам тези прекрасни деца“, коментира още треньорът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *