Политологът Пламен Кандиларов на крачка от култовото риалити „Фермата“ по bTV

0

 

27-годишният великотърновец Пламен Кандиларов остана на крачка от култовото риалити „Фермата“, чийто седми сезон стартира снощи по bTV. Пламен, който е първият носител на Академичната награда на ВТУ от специалността „политология“ е фен на предаването от дълго време, но едва миналата година събрал смелост да се запише след кандидатите за участие. Селекцията преминава през четири етапа: визитка, кастинг, физическа издръжливост и крайно класиране. След известно колебание младият мъж пуснал заявката си на 30 декември  2020 г., а от шоуто му се обадили доста по-късно, заради ситуацията с ковид пандемията. Получил известие чак средата на месец юни тази година. Само след два дни се явил на кастинг в селцето Шума – в община Годеч в Софийска област, съвсем близо до манастир „Св. Архангел Михаил“ .

„Колкото и тривиално да звучи, наистина преживяването е уникално и определено ти показва какво и колко можеш“, сподели Пламен за „Болярски новини“. По думите му физическите битки определено не са най-лесните, още повече, че той самият тежи около 65 кг., а е трябвало да мери сили с два пъти по-едри мъже.

„Някои от съперниците ми тежаха по 120 кг. Това не ме уплаши, защото имам силна воля и съм упорит. Расъл съм на село и нищо от това, което трябваше да правя на кастинга не ми е чуждо – нито цепенето на дърва, нито коването или отглеждането на животни“, разказа още Пламен. За съжаление обаче младият политолог не е сред одобрените, но пък двама от преките му конкуренти, с които е бил в един поток на кастингите, са в шоуто и той ще им стиска палци.

А иначе зад гърба си освен Академичната награда, Пламен има редица отличия. Освен политолог, той е и магистър по Дипломация и национална сигурност, която специалност също завършва с пълно отличие. В момента е служител в Общинска администрация Горна Оряховица като специалист защита на лични данни и лице по ЗБУТ.

 

 

Автор и съавтор е на 17 научни разработки С шестици е бил пълен и ученическият му бележник от Природо-математическата гимназия в старата столица, където  е изучавал профила „Биология и химия“. Участвал е в няколко политически  кампании като пиар експерт .

Печелил е и конкурс за есе на Европейското информационно бюро към Европарламента в София…

 „Пак , ще се явя на кастинг не само заради факта, че се печели популярност, а защото тръпката и адреналина да се докоснеш до такова риалити са неописуеми . В тазгодишният сезон на Фермата сериозно се засяга темата за духовното и морално извисяване на личността и най-вече в тези трудни времена трябва да вярваме, че доброто предстои и че вярата винаги ще ни крепи“, казва още Пламен. И признава, че има фаворит, с когото са били в потока на т. нар. младо поколение фермери.  И той се казва Пламен и притежава нужните за победа качества…

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *