Младежите от БСП подариха детски книги на училището в Килифарево

0

 

Детски книги за реновираната библиотека в ОУ „Неофит Рислки“ в Килифарево подариха от Младежкото обединение на БСП. Това е поредна акция за подкрепа на образованието в населените места и беше реализирана съвместно с общинските съветници от левицата. Дарението е по случай първия учебен ден и има за цел да подпомогне образователния процес.

Книгите бяха приети от директора на училището Катя Саралиева. Към този момент в училището учат 75 деца от 1 до 7 клас. Образователната институция има 150 годишна история, като постоянно се стреми да се развива. В училището има обособени кътове за почивка и нови кабинети по различни предмети, за да могат децата пълноценно да се обучават. Учениците имат награди от много олимпиади и имат високи успехи от външните оценявания.

Това е поредната акция на Младежкото обединение, насочена към обновяване на библиотеките в населените места от община Велико Търново. До сега реализираните инициативи са в подкрепа на библиотеките в Дебелец, Леденик, както и в детската градина в село Водолей.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *