февруари 23, 2024

BILLA отваря нов магазин на „Беляковско шосе“ във Велико Търново с каси на самообслужване

0

На 30.09.2021 г. официално ще отвори врати нов BILLA магазин във Велико Търново, разположен на бул. „Беляковско шосе“ №1. Това е поредният обект на търговската верига, който получава отличителното собствено име – „BILLA Слънчев дом“.

В него посетителите ще открият над 7700 артикула от различни продуктови категории и богато разнообразие от предложения на изгодни цени, разположени в удобната и модерна търговска зона с площ от 755 кв.м.

Общата инвестиция е в размер на 2 млн. лева.

Посетителите на новия магазин на BILLA във Велико Търново ще открият 4 броя каси на самообслужване, които им предоставят възможност сами да сканират и организират своите покупки, да проследят сметката си, при спазване на необходимата дистанция.

Традиционните етикети ще бъдат заменени от дигитални, върху които на електронен дисплей ще са изписани името на продукта, производител, грамаж и цена.  Наред с дигиталните нововъведения, просторната и удобна търговска зона, удобството на клиентите ще бъде обезпечено и от просторен паркинг с близо 52 паркоместа.

Щанд за жива бира , стоки българско производство, свежи плодове и зеленчуци без пестициди, отгледани по програмата „BILLA Градини“, ще са сред асортимента на новия магазин.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *