Георги Бянов към жителите на община Стражица: Ще работя с всеки за просперитета на Стражица

0

Заставам пред вас с ясното съзнание, че подкрепата която ми оказвате е отговорност и задължение. Задължение да работя за Стражица, за населените места, за хората в общината. Като заместник кмет успях да реализирам много проекти с европейско и държавно финансиране, които подобриха качеството ни на живот. Предстои ни още много работа. Вярвам, че заедно ще успеем да направим Стражица и селата по-уютни и облагородени, да привлечем инвеститори, които ще открият нови работни места, за да има бъдеще за младите хора тук.

С тези думи се обърна към съгражданите си кандидатът за кмет на Стражица Георги Бянов.  На срещата с жители на града и общината присъстваха народните представители от 45-то и 46-то Народно събрание проф. Костадин Ангелов и Димитър Николов и областният координатор на ГЕРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов.

Градоначалникът на старата столица призова присъстващите към обединение и единство, в името на по-доброто бъдеще на града и населените места. „Обществото ни днес няма нужда от политическо и партийно разделение, то има нужда от единство. Вие стражичани го показвате, заставайки зад човека и личността, който е направил много за града и селата. Зад човека, който ще продължи да надгражда и да развива общината.

Виждам хора от различни политически сили тук, които подкрепят независимият кандидат Георги Бянов. Това ме радва, защото това е пътят за развитие на Стражица. Нека това бъде пример за цялата държава“, каза Даниел Панов.  Той си припомни годините на голямото земетресение, когато е бил в града и е станал свидетел на големия ужас, как хора остават без дом и покрив над главата си.

„Тогава вие, стражичани успяхте да се справите. Справихте се, защото бяхте заедно. Нека в неделя заедно изберем Георги Бянов за кмет на Стражица, за да се развива общината. За да има бъдеще за вас, за вашите родители и деца“, допълни областният координатор на ГЕРБ. Той подчерта, че за града и общината е от особена важност да бъде завършена магистрала Хемус, която ще минава на 12 км от града, защото това е предпоставка за нови инвестиции и работни места. „Това е приоритет на коалицията ГЕРБ-СДС, която застава твърдо зад кандидатурата на Георги Бянов“, допълни Даниел Панов.

Своята лична подкрепа и тази на лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов изрази пред присъстващите на срещата и народният представител от Великотърновска област проф. Костадин Ангелов. „Запознайте се с обещанията на всички кандидати, но знайте, че не добрите пожелания и думи имат значение, а опитът. Опитът на един човек,  който стои пред вас и мандат и половина е работил в общината като заместник кмет. Той няма нужда тепърва да разбира как работи общинският апарат и как да постигне всички онези неща, които вие искате от него. Пред вас стои най-опитният и компетентен кандидат за кмет на община Стражица. И този кандидат е Георги Бянов“, заяви проф. Ангелов. По думите му последният парламент се е превърнал в един срамен цирк, от което е загубила България.

„Не се подвеждайте по светли обещания за розово бъдеще. Такива обещания водят до това, което гледахте от Народното събрание – среднощни заседания с никакъв резултат. Не позволявайте това да се случи и в Стражица. Дайте в неделя своя глас с номер 13 в бюлетината. Гласувайте за най-опитния кандидат, за да може този човек да сбъдне вашите желания, защото той знае как да го направи“ каза доскорошният здравен министър Костадин Ангелов.

„Не вярвайте на фалшиви новини, фалшиви герои и фалшиви политически проекти. Те са с определен, кратък, а някои и с вече изтекъл срок на годност“, каза пред стражичани народният представител в 45-то и 46-то Народно събрание Димитър Николов. Той подчерта, че независимият кандидат за кмет Георги Бянов е подкрепен от най-голямата и сериозна политическа платформа, каквато е тази на коалиция ГЕРБ-СДС.

„Георги Бянов е най-подготвения човек за кмет на община Стражица, защото има нужната експертиза, опит, доказан административен капацитет и управленски потенциал. Убеден съм, че Георги Бянов е прагматичният избор за кмет на общината. Той е в кръвоносната система на община Стражица и община Стражица е в кръвоносната система на Георги Бянов. Вярвам, че вашата община след неделя ще има добър кмет и стопанин в негово лице“, допълни Димитър Николов.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *