октомври 17, 2021

Поредна порция идиоти на пътя – двама пияни и един дрогиран шофьор са установени през почивните дни

Двама пияни и един дрогиран шофьор са установени от полицаи през почивните дни, съобщават от ОДМВР – Велико Търново. Данните затвърждават статистиката всеки ден в полицейските бюлетини да присъстват водачи, употребили алкохол или наркотици.

В събота в 03,30 ч. във Велико Търново извършена проверка на лек автомобил «БМВ»,  управляван от 38-годишен мъж от Хасково. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,27 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Образувана е преписка.

Снощи в 20,40 ч. в село Марян е извършена проверка на лек автомобил „Опел“, управляван от 46-годишен мъж от с. Беброво. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,82 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Срещу него е започнато бързо производство.

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на полицейското управление в Стражица. Вчера в 18,45 ч.в Стражица е извършена проверка на лек автомобил „Рено“, управляван от 30-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е започнато бързо производство.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *