Очаквано арх. Йордан Терзийски повежда листата на „Продължаваме промяната“

0

 

 

Потомственият архитект Йордан Терзийски е начело на кандидат-депутатската листа на новия политически проект „Продължаваме промяната“, стана ясно окончателно при регистрацията днес. Листата е от десет човека, по думите на водача – изключителни професионалисти. Сред тях има юристи, лекари, зъболекари, петачари и инженери.

Според Терзийски кампанията им ще е на терен, а от 19 до 21 октомври в областта ще бъдат лидерите и бивши служебни министри Асен Василев и Кирил Петков.

„Надяваме се на национално ниво да имаме 121 мандата, а на местно хората да ни припознаят и подкрепят. Заставаме с имената си, най-малкото защото сме хора от местната общност, сред нас няма спуснати кандидати“, посочи още водачът. И подчерта, че приоритетите им са Велико Търново да бъде много по-добре свързано инфраструктурно, затова един от акцентите им ще е изграждане на АМ „Хемус“ и пътя Русе – Велико Търново.

„Продължаваме промяната“ ще работят още за привличане на чужди инвеститори в области с висока добавена стойност, което ще повиши стандарта на живот.

Втори в листата е нотариусът Милен Матев, трета е адвокат Лили Матева от Горна Оряховица, а след нея са Кина Йорданова, Стефан Войчев, Иво Дечев, Велимир Кенаров и Саад Алуани.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *