Възрастно семейство от Велико Търново благодари на полицаите за професионализма и проявената от тях човещина

0

В началото на септември тази година възрастно семейство от Велико Търново е станало поредна жертва на джебчийка. Съпрузите, разделили се със спестяванията и личните документи на мъжа, подали жалба в полицейското управление. Въпреки, че не се надявали на положителен резултат от намесата на полицията, останали впечатлени от вниманието и отзивчивостта на служителите още докато давали сведения. След близо месец усилена работа, служители от полицейските управления във В. Търново и Г. Оряховица установили и задържали извършителката, а откраднатите пари и документи – върнали на семейството.
„Забелязвам, че в последните години работата на полицията в област В. Търново се промени. Явно заслугата е и на ръководството. Видяхме това и по време на карантината, когато служителите съдействаха по всички възможни начини и то не само на възрастните хора. Нашите полицаи се превръщат в пазители. Тези момчета се занимават със всичко и го правят със сърце. Осъзнаваме, че никак не е лесно и им пожелаваме Бог да ги пази! Благословени Вие и целия Ви екип? Бъдете здрави! Благодарим Ви!“, пише в писмо до директора на ОДМВР – В. Търново семейството, впечатлено от положителния развой.
Ръководството на областната дирекция приема благодарността като жест на засвидетелствано уважение на хората, което насърчава професионализма, отговорността и личната ангажираност – качества, които са неразделна част от ежедневието на служителите, но често остават незабелязани. Полицаите , пряко ангажирани със случая ще бъдат адекватно поощрени за компетентната работа.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *