Проф. Костадин Ангелов: ГЕРБ тръгва към изборите за победа и съставяне на стабилно правителство

0

 

 

От Катедралния храм „Рождество Богородично“ във Велико Търново Коалиция ГЕРБ-СДС стартира предизборната си кампания. Водачът на листата проф. Костадин Ангелов, кметът и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов и кандидатите за народни представители запалиха свещ за здравето на всички великотърновци и жителите на региона. Молебенът бе отслужен от отец Асен, а службата уважиха също председателят на местния парламент във Велико Търново Венцислав Спирдонов, областният лидер на СДС Мирослав Трифонов, членове и симпатизанти на ГЕРБ от целия регион.

Пред медиите от Велико Търново проф. Костадин Ангелов представи кандидатите за народни представители, издигнати от коалицията. „За мен е огромна чест отново да съм водач в Историческата и духовна столица на България. Великотърновци и жителите на областта могат да разчитат на моята подкрепа във всеки един момент на денонощието. Моите съмишленици и колеги в листата имат нужния опит, имат нужните умения, доказали са се като лидери, като управленци, като хора на честта и думата. Най-важното е, те ще представят достойно Велико Търново и областта, защото е отговорен, достоен и през целия си живот. Всеки от тях може да води диалог, знае как да създава мостове, а не да гради стени“, категоричен бе проф. Костадин Ангелов.

Кризите се редят една след друга заради болните властови амбиции на един човек, който преди малко повече от година вдигна юмрук и счупи гръбнака на българската демокрация. На хората им омръзна от избори. Те вече не вярват на обещания за светло бъдеще, на поредните, преоблечени в нови дрехи умни, красиви, почтени, перфектни нови български политици. От Велико Търново – историческата и духовна столица на България, с хората в листата на Коалиция ГЕРБ-СДС ясно заявяваме, че трябва да се сложи край на политическата криза. За да могат да бъдат разрешени и другите кризи – здравна, икономическа, социална. Изходът е само един – работещо Народно събрание, парламентарно мнозинство и правителство с ГЕРБ“, категоричен бе проф. Костадин Ангелов. Той добави, че хората в ГЕРБ са доказали, че могат да преведат България през кризи и то успешно, дори в трудни моменти да гарантират стабилност, да носят отговорност за всички решения, за живота на българските граждани.

„Ние пак ще се справим. Тръгваме към тези избори за победа и за да съставим работещо и стабилно правителство“, завърши проф. Ангелов.

ГЕРБ ще бъде незаобиколим фактор и в следващото Народно събрание и без ГЕРБ няма как да се състави работещ кабинет, казаха още кандидатите за народни представители с номер 32 в бюлетината. По думите им последните два парламента са доказали, че консенсусът между партиите на протеста се е ограничил единствено до премахването на един или друг човек в държавата. България няма нужда от това, а разбирателство, за да бъдат решени належащите проблеми, отлагани вече половин година.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *