Хванаха великотърновец да шофира с 3,09 промила алкохол. Още един пиян и един дрогиран водач са засечени от полицаи в региона

0

Двама водачи, употребили алкохол, установиха служители на Пътна полиция и Районното управление в Полски Тръмбеш.

Снощи в 23,40 ч. служители на Пътна полиция са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 47-годишен от Велико Търново. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 3,09 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа.

Малко по-рано същата вечер в с. Раданово е извършена проверка на товарен автомобил „Форд“, управляван от 50-годишен от същото село. При проверка на водача за уп отреба на алкохол, апаратът е отчел 1,52 промила. Той също е отказал кръвна проба. Срещу двамата са започнати бързи производства.

Шофьор, употребил наркотични вещества, установиха служители на РУ – Свищов. Вчера около обяд в крайдунавския град е извършена проверка на лек автомобил „Сеат“, управляван от 19-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Водачът е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *