ДПС откри предизборен офис в Горна Оряховица, за да е още по-близо до хората

0

 

Делян Пеевски е заявил своята готовност да помогне на момчетата от  хандбалния отбор на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ в Горна Оряховица да отидат на Световното ученическо първенство, което след много отлагания засега е насрочено за периода от 27 ноември до 5 декември 2021 г. Тимът на гимназията е ученически шампион от 2019 г. и заедно с девойките от Сливница ще представя страната ни на престижния спортен форум в Белград.

Това съобщи зам.-кметът на община Горна Оряховица Стефчо Алипиев по време на откриването на предизборния офис на движението в железничарския град.

„Г-н Пеевски неведнъж е помагал на региона – спомнете си, че той бе сред първите, дарил техника на болници, включително и на горнооряховската, при избухването на пандемията“, припомни Алипиев.

Предизборният офис на ДПС се намира на ул. „Отец Паисий“ 12 (кръговото кръстовище пред Автогарата) и ще е отворен всеки ден между 10 и 18 ч. На място всеки, който се интересува от вижданията на партията за развитието на региона и страната, може да се запознае с нейната програма, да постави проблем, да даде идея. От ДПС са категорични, че и занапред ще се вслушват в гласа на обикновения човек – така, както винаги са го правили.

На откриването присъстваха по-голямата част от кандидатите за народни представители от Великотърновски избирателен район, а областният лидер на партията Гюнай Далоолу поднесе личните извинения на водача Делян Пеевски, които бе възпрепятстван да присъства на събитието. Далоолу бе категоричен, че ДПС работи за утрояване на резултатите си от изборите на 11 юли, но не защото за партията властта е самоцел, а защото е средство за подобряване на качеството на живот на българите.

Домакин на церемонията бе общинският председател на ДПС и общински съветник в Горна Оряховица Йордан Керчев. Керчев и колегата му в Общинския съвет Митко Станев пожелаха успешна кампания, а Стефчо Алипиев отново заяви най-важното за ДПС – да е близо до хората и да помага за решаването на проблемите им. „Близки са ни всички българи, не само тук, но и тези зад граница“ заяви кандидатът за народен представител и депутат в 45-то НС Мастън Мастънов.

Разделението и политическата немощ на новите партии са основната причина за политическата криза. Ние показахме и показваме воля за диалог, имаме визия за решаване на проблемите, толерантни и отговорни сме, категорични са кандидатите от листата на ДПС, които са явяват с номер 17 в бюлетината на предстоящите избори.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *