Започва третият сезон на онлайн лекциите във ВТУ с преподаватели, общественици и хора от бизнеса

0

В дни когато целият свят е обхванат безпрецедентни мерки, несигурност и рестрикции, свързани с опасността от разпространение на COVID-19, и в условията на извънредна епидемична обстановка в България Великотърновският университет бе едно от първите висши училища в нашата страна, което използва предизвикателството да бъде близо до своите студенти чрез средствата и възможностите на интернет и на социалните медии, като излъчи над 40 интригуващи лекции на живо.

На 10 ноември стартира третият сезон на онлайн лекциите с преподаватели, общественици и хора от бизнеса. Пръв пред университетската камера ще застане Константин Атанасов, ръководител на отдел „Правни въпроси“, Кока-Кола ХБК България. Темата, която безспорно ще предизвика интереса не само сред студентите, а и сред преподавателите е „За живота и бизнеса: най-важното, което научих от университета до ръководния екип на Кока-Кола ХБК България“.

До края на 2021 година ни очакват още 4 интригуващи срещи с лектори на най-високо ниво. Лекциите могат да бъдат проследени на живо във фейсбук страницата на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ – www.facebook.com/univt.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *