Заместник-ректорът на Великотърновския университет проф. д-р Янка Тянкова участва в онлайн конференция на УНСС

0
Заместник-ректорът по административно-правните дейности на Великотърновския университет проф. д-р Янка Тянкова взе участие в онлайн конференция, организирана от Юридическия факултет на УНСС. Темата на научното събитие е „30 години ЮФ на УНСС – приемник на вековна традиция в развитието на правната наука и практика“.
Проф.  Тянкова приветства всички участници от името на академичното ръководство и лично от името на ректора проф. д-р Христо Бонджолов.
„С дълбоко уважение Ви честитя празника и Ви поздравявам за достойното и за авторитетно място, което заема ЮФ на УНСС в академичната история на България. Това е една забележителна годишнина, която е повод за равносметка, гордост и удовлетворение от постигнатите успехи. Пожелавам здраве и успехи на всички участници в научния форум. Честит празник!“, каза в поздравлението си към организаторите и участниците Заместник-ректорът на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.
Научното събитие е в следните тематични направления: История и теория на правото, социалните и стопански науки; Традиции и модерност в развитието на частното право; Ролята на международното право и правото на ЕС в глобализиращия се свят; Актуални проблеми на теорията и практиката в публичното и в наказателното право.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *