Водещ неврохируг, специализирал в над 10 страни, ще преглежда безплатно във Велико Търново

0

rpt

Доц. д-р Димитър Харитонов ще прави безплатни прегледи в Кардиологичния медицински център във Велико Търново.
Изтъкнатият медик е началник на отделението по неврохирургия и гръбначна хирургия в МБАЛ „Сърце и мозък“ в Плевен и има множество завършени специализации в чужбина – в Германия, Франция, Швейцария, Австрия, Гърция, Турция, Чехия, Испания, Италия, Англия, Сингапур.
Преди броени дни специалистът се завърна от Париж, където бе участник и лектор в най-големия световен форум на Асоциацията по гръбначна хирургия AO Spine.
Доц. д-р Харитонов притежава клиничен опит и компетенция в лечението на заболявания на гръбначния стълб – дегенеративни и травматични увреждания, включително онкологични и възпалителни процеси, хронична гръбначна болка, заболявания на централната нервна система – онкологични мозъчни и гръбначно-мозъчни заболявания, съдови и травматични увреждания, тригеминална невралгия, заболявания на периферната нервна система и други.
Безплатните прегледи се извършват след предварително записване на тел.: 062/601 208, 062/601 664 от понеделник до петък от 8:00 до 17:30 ч. Кардиологичният медицински център Велико Търново се намира на бул. „България“ N 38.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *