Великотърновци отново избират спортист на годината. Започна приемът на номинации

0

Обявен е приемът на номинации в анкетата „Спортист на годината на Велико Търново“. До 30 ноември включително е срокът, в който могат да бъдат подавани кандидатури. Те следва да бъдат адресирани до кмета на Велико Търново Даниел Панов и да бъдат внесени в общината.

Право на номинации имат всички спортисти, състезаващи се за спортни клубове от града и общината, както и съответните треньори. Обявени са три категории: „Спортист на годината  – мъже и жени“, „Спортист на годината – юноши и девойки“ и „Треньор на годината“, като тук трябва да бъдат посочени успехите и мотивите за съответната кандидатура.

Наградените ще бъдат разпределени по следния начин: 7 спортисти в категория мъже и жени , 7 спортисти в категория юноши и девойки, една награда за треньор на годината.

Ако се докаже, че даден спортен клуб е подал некоректна информация, номинациите на този клуб ще отпадат от анкетните карти.

Спортните експерти от Община Велико Търново ще обобщават предложенията и ще подготвят информацията в анкетен вид за гласуване. До 10 декември ще се проведе вотът за трите категории.

Право на глас имат представители на Постоянната комисия по спорта, туризма, децата и младежта при Великотърновски общински съвет, по един журналист от местните медии и спортните експерти от общината.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *