Екшън на пътя между Балван и Велико Търново. Три мощни коли се преследвали, едната се забила в мантинела. Замесен е и дрогиран шофьор

0

Досъдебно производство за хулиганство е започнато в полицейското управление във Велико Търново град снощи.

Работата по случая е започнала след сигнал в 22,48 ч. от 18-годишна от Павликени, че два автомобила преследват возилото, в което пътува по главен път София – Варна, в участъка между с. Балван и Велико Търново и се опитват да го изхвърлят от пътното платно.

На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил катастрофирал в мантинела лек автомобил «Ауди», управляван от 39-годишен от Бяла черква, с трима пътници от Павликени.

В близост до него са установени още два автомобила – «БМВ», управляван от 19-годишен от село Балван, с двама пътника от същото село, и още един лек автомобил «Ауди», управляван от 19-годишен от село Леденик.

В хода на извършената проверка е изяснено, че водачът на БМВ-то е извършил непростойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като деянието е извършено при управление на автомобила.

При проверка на водача на аудито – 39-годишния от Бяла черква, за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин.

Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Започнато е досъдебно производство.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *